Ai plăti în plus pentru internet pe tren?

Călătoresc des cu trenul și de cele mai multe ori îmi pregătesc terenul de lucru încă de acasă. Mă armez cu articole pe pocket, îmi downloadez episoadele de podcast și-mi updatez ideile în Evernote.

Așa că atunci când merg cu trenul să nu fiu nevoit să pornesc internetul pe mobil, să mă conectez la el și să-mi fac treaba.

De cele mai multe ori conexiunea e mai grea pe ruta Oradea – Cluj pentru că trecem printre munți și sate unde Vodafone nu are acoperire puternică. Așa că decât să mă enervez, mai bine mă pregătesc de acasă.

Dar de multe ori m-am gândit la faptul că aș plăti un ban în plus pentru conexiune wi-fi. Și cu siguranță ar fi oameni care călătoresc cu trenul, și ar da un 5 sau 10 lei în plus pentru o călătorie de 2 ore doar să folosească internetul.

Ai putea cere la casa de bilete să-ți dea un bilet cu acces la internet, primești biletul cu un cod unic care e valabil doar pe ruta pe care ți-ai plătit biletul. Plătești cu X sumă în plus și ai acces la internet.

Nu intru în detalii că e companie de stat, că unele trenuri sunt jegoase, că românii găsesc metode să hackuiască rețeaua. Nu asta mă interestează.

Dar aș fi curios dacă voi ați plăti în plus pentru internet pe tren?

About the Author
Content & Communication Manager la Bannersnack și moderator al emisiunii online Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.