Cea mai simplă regulă

Nu contează că lucrezi în marketing sau advertising. Nu contează că eşti Social Media Ninja sau doar un blogger.

Nu contează nici că eşti un brand manager la nivel internaţional sau un agent de vânzări local pentru produse de curăţat maşini. Există o regulă atât de simplă şi clară care ar putea diferenţia munca ta de a celuilalt, care ar putea să te propulseze către plusul pe care-l visezi, care ar putea pur şi simplu să te poziţioneze ca acel “cel mai […]“. Chiar în ciuda faptului că este atât de simplă şi uşoară de prea multe ori uităm de ea pentru că ne place să ne compromitem. În fine.

Poate regula aceasta ar trebui să fie nu doar un tagline pe un flyer sau un description pe site. Poate ar trebui să fie singura regulă pe care să o urmăreşti cu adevărat.

Tine-ţi promisiunea

Şi nu mă interesează cine eşti şi ce faci. Odată ce mi-ai spus că produsul tău este cel mai bun, serviciul tău este de cea mai înaltă calitate sau că îmi vei putea obţine acel ceva de care am nevoie atunci să te ţii de promisiune. Mai bine promite-mi mai puţin şi ţine-te de promisiune decât să-mi promiţi marea cu sarea şi să nu simt nici miros şi nici gust de sare.

Dar totuşi cât de ciudat este, nu-i aşa?

O regulă atât de simplă dar de mulţi uitată.

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.