Ne vedem în București și/sau Iași?

Îmi place să fac lucruri care nu țin direct de job-ul meu, dar care mă împing să fac o treabă mai bună și care mai apoi mă ajută să-mi optimizez munca și să fiu mai productiv.

De aceea cred cu tărie că orice om de marketing ar trebui să aibă un side project – side project marketing.

Fie că vorbim despre un site, blog, cont de Instagram, eveniment offline, meet-up, podcast, orice marketer ar trebui să aibă acel playground care să-i ofere spațiul, libertatea și entuziasmul de a încerca lucruri noi când vine vorba de marketing.

Și… recunosc, dintre toate proiectele pe care le-am lansat (fie ele bune sau rele) am avut ce învăța și din care încă învăț.

De aceea îmi place să scriu sau să povestesc în unele episoade din podcast despre ele.

Așa că s-au aliniat astrele în privința asta, și în luna februarie călătoresc peste munți si văi tocmai până în Iași și București ca să povestesc despre lucrurile care mie-mi plac cel mai mult. Marketing, Instagram, Social Media, Podcast și alte lucruri care au (sau nu) legătură cu ele.

 

11 februarie – Iași – Omline

28 februarie – București – Social Media Summit

 

Așadar, cu cine mă văd?

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

1 comment on “Ne vedem în București și/sau Iași?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.