GPeC, de la București la Cluj și apoi la București

Cele mai bune lecții de marketing pe care le-am învățat au fost atunci când am pus mâna, mi-am prins degetele, am dat cu capul, am greșit și apoi am refăcut. Sau mai simplu zis,

cele mai bune lecții de marketing au fost atunci când am început să lucrez.

Dar aproape întotdeauna am avut pe cineva lângă mine care să mă îndrume, sau cel puțin să mă motiveze și să-mi arate pe ce drum să calc.

Cred că marketingul nu se poate învăța doar din cărți sau din bloguri.

Și când zic marketing mă refer la tot ce înseamnă marketing, de la cel online, până la email, social media, e-commerce, advertising și lista poate continua. De fapt, azi trăim într-o eră în care nu ai nevoie de cunoștințe tehnice ca să îți lansezi un blog, să dai drumul la un magazin online sau să faci un video. Marketingul se învață prin muncă multă. Experimentat, testat, greșit, rezolvat și aplicat. Cel mai bun marketing e ăla pe care-l faci, nu ăla despre care doar vorbești.

Însă la începutul drumului ai nevoie și de teorie. Din primul meu salar mi-am cumpărat două cărți de marketing pe care le îndrăgesc și acum.

Astăzi avem o grămadă de resurse de care ar trebui să profităm din plin, de la bloguri până la conferințe și traininguri. Desigur, astea nu ne vor face specialiști în domeniu (mda, spre dezamăgirea multora) însă ar putea fi un start, un imbold pe drumul pe care l-ai ales să-l faci.

Personal cred în puterea conferințelor și a trainingurilor făcute de specialiștii din domeniu. Vei avea posibilitatea să-nveți multe de la unii de pe scenă, dar adevărata valoare pe care o vei putea primi e în pauze la networking, când trebuie să mergi direct la persoana care poate să-ți răspundă la întrebarea ta. Acolo-i șmecheria la conferințe.

De exemplu, dacă vrei să simți pulsul industriei de social media în România, atunci mergi la Webstock, dacă vrei să vezi care-i treaba cu e-commerce-ul în România, atunci te înscrii la GPeC. Și dacă tot am vorbit despre conferințe, e-commerce și GPeC, hai să-ți recomand două evenimente despre care ar trebui să știi (mai ales dacă ești și în Cluj):

GPeC Training Cluj-Napoca, 18-20 Octombrie 2017

Echipa de la GPeC au dat drumul la cursurile de training și vor veni în Cluj-Napoca unde vor ține un training structurat pe 3 zile x 6 ore în fiecare zi. Despre ce vei afla la GPeC training:

 • Care este situația pieței de e-commerce
 • Despre Usability și User Experience
 • Primii pași în Google Adwords
 • Fundamentele SEO
 • Social Media și Facebook Ads
 • Introducere în Google Analytics
 • Strategie în Marketing Online
 • Legislație în e-commerce
 • Logistică și curierat

Pe site-ul lor vei afla toate informațiile necesare: programul, când, unde și cine poate participa, costuri, cum să te înscrii și despre traineri.

GPeC Summit București, 14-15 Noiembrie 2017

Dacă ești unul dintre acei oameni din online care știu ce este Quicksprout Blog (fără să dai o căutare pe Google) sau ce este conferința CTA Unbounce atunci poate cu siguranță știi și cine sunt Neil Patel și Oli Gardner. Ei vor veni la București în 14-15 noiembrie la GPeC Summit în București împreună cu alți invitați internaționali, vor urca pe scenă și vor prezenta idei, tips and tricks și how to do’s dacă lucrezi în marketing online.

Nu are rost să dezvolt prea mult ideea despre ce se va întâmpla la conferința GPeC pentru că toate informațiile necesare le găsiți pe site-ul lor.

Motive ca să participi:

 • poți să-l iei la întrebări pe Neil despre armata de content care stă în spatele companiilor conduse de el
 • să-l întrebi pe Oli de ce a purtat un kilt la conferința CTA
 • să vezi ce greșeli fac și alții 800 participanți în marketing și business-ul de ecommerce
 • să discuți față-n față cu magazinele online (mai degrabă cu un reprezentant) și să îți negociezi următoarele discounturi de sărbători
 • și cu siguranță mai sunt și altele 🙂

L.E.

Mai ai timp până pe 31 octombrie 2017, ora 23:59, ca să-ți cumperi bilete de acces la GPeC SUMMIT la prețul de 109 euro + TVA/persoană pentru ambele zile de eveniment! Mai sunt doar 7 zile în care poți beneficia de Oferta Ealry-Bird, așadar asigură-te că ai locul rezervat la cel mai mic preț!

Mai mult de 30 de speakeri internaționali și români sunt anunțați anul acesta la GPeC SUMMIT, care se va desfășura la București, în zilele de 14 și 15 noiembrie. Printre speakerii internaționali de referință se numără Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar și Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot), Amy Harrison (Fondator Write With Influence) și Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media).

Despre GPeC a mai scris Sabina

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.