În sfârșit, katai.ro

A venit momentul să lansez katai.ro.

Nu pentru că face parte dintr-o anumită strategie, nu pentru că am ajuns la un nivel al vieții sau pentru că cineva mi-a pus pistolul la tâmplă. Poate motivul principal pentru care am simțit nevoia să lansez un blog personal a fost pentru că aveam nevoie de un site unde să pot publica podcast-ul. Iar un motiv secundar e pentru că am vrut să am un loc al meu unde să-mi scriu gândurile și ideile, care uneori sunt dincolo de ce înseamnă marketing.

Ce voi face cu celelalte proiecte?

Bannersnack – este prioritatea mea numărul unu. Este brandul pentru care lucrez de aproape 3 ani și de care sunt mândru.

Instagramology – mulți dintre voi mă știți ca băiatul care are un proiect online dedicat Instagram-ului. Site-ul va funcționa în continuare așa cum a funcționat și până acum. Atunci când cred că am ceva de zis despre Instagram, când găsesc un instagrammer demn de lăudat veți afla pe Instagramology. Și să nu uităm de statisticile lunare.

robertkatai.com – este blogul în engleză unde voi scrie articole care sper eu să îi ajute pe cei care lucrează în marketing. Articolele vor fi ca un material educațional în marketing, content marketing, social media și alte domenii din zona mea de interes.

Ce veți afla/citi/asculta pe katai.ro?

Veți citi gânduri și idei care uneori sunt din zona de marketing și alteori au legătură cu viața pe care vreau să o văd/arăt. Încă nu mi-am făcut o anumită strategie și nici nu am așteptări de la acest blog. E pur și simplu locul meu personal, sau cum spune și explicația blogului – un blog personal.

Va urma să lansez podcast-ul, dar până atunci veți putea citi despre procesul prin care trec ca să-l lansez; de la hosting, visual design, editări, instrumente și alte chestiuni de care mă lovesc.

Până atunci mai e de lucru la site, mai o culoare, mai un cod, mai o bujie sau un cablu.

Mulțumesc.

About the Author
Content & Communication Manager la Bannersnack și moderator al emisiunii online Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.