Întrebarea ta în podcast

Datorită podcastului am învățat foarte multe.

Și nu doar din punct de vedere tehnic (cum să lansezi și să produci un podcast) ,dar și din punct de vedere al dezvoltării mele personale.

Am învățat cum să vorbesc cu oamenii, cum să pun întrebări, cum să tac și cum să ascult.

Încă mai am multe de învățat, dar dacă mă uit la primul episod realizat și până la ultimul episod publicat, pot să spun că văd o mică îmbunătățire (și asta nu doar eu o zic).

Și pentru că acest proiect a pornit ca un loc unde vreau să experimentez și să testez, mi-am propus să fac o mică schimbare de format.

Știu, poate pentru unii treaba asta cu invitați e mult mai interesantă și ar trebui să las așa să curgă. Dar în același timp am primit pe privat un număr de întrebări care se repetau și mă gândeam că poate putem face un lucru fain. Să răspund într-un episod din podcast la câteva întrebări din zona de marketing, social media, content marketing sau orice altă arie ați crede că pot aduce un plus de valoare.

Așa că las formularul ăsta aici, completează-l cu întrebarea pe care o ai și dacă strâng minim 10 întrebări la care merită să răspund, voi face un episod de podcast răspunzând doar la întrebările astea.

Data limită în care îți poți trimite întrebarea – 01 martie 2018.

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.