Lucrurile bune se fac greu și în timp

După ce am avut o discuție cu băieții de la Yume Coffee, am ajuns la o concluzie simplă, dar numai bună de amintit aici pe blog:

Lucrurile bune se fac greu și în timp.

Desigur, noi am vorbit despre cafea, despre pâine și vin. O cafea bună are nevoie de timp să se odihnească după ce a fost prăjită. O pâine bună nu se coace la un foc puternic. O relație frumoasă se contruiește în timp.

Iar uneori timpul înseamnă dezamăgire, greșeli și eșecuri.

Și pornind de la ideea asta, am ajuns cu gândul la multe campanii de marketing și social media din România care au fost făcute ca pastilele de cafea. Le pui în aparat, apeși butonul și iese cafeaua. Nu zic că pastilele sunt bune sau rele, fiecare după gust, nevoie și dorință. Eu sunt mai degrabă pe ideea: o cafea bună are nevoie de timp.

La fel și orice campanie de marketing, orice lansare de produs, orice companie bună are nevoie de timp, de eșecuri și maturizare.

Că lucrurile bune care sunt făcute greu și în timp sunt cele care durează cel mai mult și sunt amintite cel mai repede.

About the Author
Content & Communication Manager la Bannersnack și moderator al emisiunii online Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.