Vrei să fii martor la un slam dunk a la NBA?

Recunosc cu mâna pe tastatură că nu am fost niciodată fan al fotbalului. Deși în România fotbalul se joacă la orice bloc sau colț de stradă, nu m-a prins niciodată acest sport.

Așa că m-am îndreptat către un sport care mă trezea noaptea la 3 doar ca să mă uit la meciuri. Sau colecționam cartonașe cu jucători și făceam schimb cu colegii din generală pe alte cartonașe pe care nu le aveam. Îmi aduc aminte că pentru un jucător pe care cu greu îl puteam găsi am dat o monedă din anul 1400 din colecția tatălui meu (el nici până în ziua de azi nu știe ce s-a întâmplat cu moneda). Apoi am început să practic acest sport începând în clasa a 5-a și până în clasa a 11-a.

Și de-atunci încă port în inimă o dragoste pentru baschet.

Eram un fan al jucătorilor precum Grant Hill, Karl Malone, Allen Iverson, Dikembe Mutombo, Kobe Bryant, Reggie Miller sau Kevin Garnett. Și azi îmi place să urmăresc meciurile de baschet unde jucători ca LeBron James, Kevin Durant, Russel Westbrook, Stephen Curry, Giannis Antetokounmpo, Paul Gasol sau Ricky Rubio se luptă pentru supremația echipei.

Unul dintre visele mele este să ajung la un meci de baschet din NBA. Dar cine știe, speranța moare ultima, nu?

Până una alta mă voi alătura celor peste 70.000 de fani care și-au luat locul la FIBA Basket 2017 din Cluj-Napoca pentru a urmări meciurile echipele europene de baschet precum Croația, România, Spania, Cehia, Muntenegru, Ungaria care vor juca în Sala Polivalentă.

Poți să vii și tu alături de mine la unul dintre aceste meciuri. Cum? Fii pe fază, urmează să anunț pe Facebook câteva concursuri rapide unde vei avea șansa să câștigi un bilet de o persoană.

Asta pentru că Lidl este partener oficial al FIBA EUROBASKET 2017 m-au cadorisit cu câteva bilete în plus (pentru că nu vor să merg singur la meci). Iar în pauze vei putea câștiga o serie de premii. Ca de exemplu, vei avea ocazia ca să-ți exersezi îndemânarea la concursul Shoot & Score.

So stay tuned că poate apuci să fii martor la un slam-dunk a la NBA.

P.S. Cam așa arată un om de 1,82 pe lângă un fost baschetbalist din NBA care are 2,31m

Sursa photo

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.