Salveaza-ti ideile

Vor fi momente cand ideile te vor intampina in locuri in care nici nu te gandesti. Sunt ca niste mici emotii care te lovesc in creier, si uneori direct in inima.

Dar nu stau mult la povesti.

Nu le poti scoate la o cafea si nici sa le ceri sa astepte putin. 

Ideile sunt neprevazute. Unele sunt diplomate iar altele obraznice precum un adolescent care nu-si pune caciula in cap atunci cand iese din casa si striga maica-sa dupa el “O sa racesti la cap!

Asa ca ideile trebuie stapanite.

Si singura salvare este sa le salvezi undeva. Fie ca ai un telefon si iti faci foldere in Notes. Fie iti trimiti mailuri cu ideea aia magnifica. Iar daca esti mai batran, sau iti place sa te numesti “hipster”, sa ti le notezi in carnetelul din buzunarul sacoului de la piept.

Salveaza-ti ideile in telefon. Salveaza-ti ideile in agenda. Salveaza-ti ideile in Evernote sau Notes. Salveaza-ti ideile pe postit-uri. Salveaza-ti ideile pe servetele sau bani de 1 leu sau 10, daca-ti permiti.

Salveaza-le ca altfel fug la altu’ si tu ramai cu buza umflata.

P.S. Articol scris in Notes intr-un troleu!

Photo

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.