Un “Save for Later” pentru Twitter, vă rog

Zilele trecute am avut curiozitatea să mă uit pe App Store la top cele mai folosite rețele de social media ca să văd în ce categorii sunt puse. Iată și rezultatele la curiozitatea mea:

  • Social Networks: Facebook, Linkedin și Pinterest
  • Photo & Video: Instagram, Snapchat și YouTube
  • News: Twitter, Reddit

Și exact aici am vrut să ajung.

Twitter și-a schimbat poziția de pe Social Networks pe News.

Am citit anul trecut pe TC că de când Twitter și-a schimbat categoria de pe Social Networks în News, le-au crescut numărul de useri.

Dar dincolo de ideea că acum informațiile ți le iei de pe social media, mă deranjează pe Twitter că nu există un amărât de buton “Save for Later”.

Un feature pe care-l folosesc foarte des pe Facebook, iar atunci când găsesc un link util undeva pe net, mi-l salvez în Pocket. Dar de cele mai multe ori când stau pe Twitter și găsesc informații interesante, trebuie să dau un RT sau un Favorite ca să pot ajunge la ele mai târziu.

De aceea cred că un feature de “Save for Later” ar fi util pe Twitter. Nu doar că-ți salvezi informația pe care vrei să o citești mai târziu, dar în același timp te face să stai și mai mult pe rețea.

În ultima vreme Twitter se luptă să-și dea seama cine sunt și ce vor de la viață, chiar cu toate lansările și update-urile făcute în ultima vreme.

Parcă-i și văd rânjetul pe fața lui Zuckerberg citind comentariul lui Dorsey (CEO Twitter):

We’ve been doing live for 10 years, and we believe we have a leadership potential in it…

Așadar, un Save for Later vă rog, la to go!

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.