cum te pot ajuta

Am început să ofer consultanță despre podcasting și să vorbesc la conferințe despre acest tip de conținut doar după ce podcastul meu a devenit cel mai cunoscut în România.

Personalități precum Andi Moisescu, Andreea Esca, Bromania, Smiley, Tata Vlad și alți specialiști din domeniul marketingului, content creation sau antreprenori au acceptat să vină în Podcastu lui Katai și să împărtășească din experiența lor

Podcastul meu a fost referință de podcast pentru mulți creatori de conținut, agenții și companii care vor să lanseze acest nou format. 

Pe scurt ce pot face pentru tine dacă ești interesat să îți lansezi un podcast, să faci promovare pe podcast sau să îți popularizezi podcastul:


PODCAST MARKETING

Te voi ghida și te voi ajuta să-ți promovezi podcastul folosindu-ți propriul website și creându-ți o strategie de social media care să-ți aducă ascultătorii necesari. Podcastul nu este doar un canal de comunicare al mesajului tău. Podcastul tău ar trebui să facă parte din brandul tău.

DISTRIBUȚIA DE PODCAST

Te voi ajuta să-ți creezi o strategie de distribuție al podcastului. Dacă vrei mai mulți ascultători, atunci trebuie să înțelegi cum să transmiți mesajul corect, către audiența corectă prin platformele cele mai populare.

PODCAST BRANDING

Te voi ajuta să-ți creezi un brand al podcastului tău care se va diferenția pe piață prin identitate, design și o voce autentică.

De asemenea cred că podcastingul este singurul tip de conținut care poate fi consumat pasiv și care este cel mai aproape de consumatori. De aceea prin intermediul acestui tip de conținut, brandu poate să-și loializeze fanii și să transmită un mesaj cât mai clar al produsului sau al serviciului.

Pentru orice alte detalii pot fi contactat la robykatai [@] gmail [.] com

BRANDED PODCAST

Dacă vrei să-ți faci un podcast al companiei, te pot ajuta cu următoarele servicii:

  • o echipă dedicată de producție: tot ce trebuie să știi de la partea de research, înregistrare, producție și marketing
  • crearea unui concept autentic și unic pe piața locală și globală
  • coaching despre cum să pui întrebări care să ajungă la subiectul dorit
  • coaching despre cum să fii un intervievat ideal pentru orice moderator de podcast

Podcastu’ lui Katai

  1. Cel mai popular podcast din România
  2. Premiul II în cadrul conferinței Webstock
  3. Cele mai multe review-uri pe Apple Podcast în categoria Business.

Reviews

Well done! One of the best Podcasts in Romanian. Good job, Robert! Dragoș Stanca

Such a good host. Robi Katai is very creative and open minded. His podcasts are great! Apple Reviews