117 Teodora Migdalovici: Obiceiurile creativilor autentici (partea 1)

Katai Podcast este susținut de Banca Transilvania.

Creativitatea și perseverența sunt două subiecte foarte dragi mie și de fiecare dată când descopăr persoane care le îmbină cu brio, pur și simplu mă entuziasmez peste măsură și ard de nerăbdare să le intervievez și să împărtășesc cu voi cunoștințele lor.

La fel este și în cazul Teodorei, un titan al creativității care întotdeauna a căutat să iasă din tipare, să treacă peste clișeele universale și a luptat pentru ceea ce și-a dorit cu adevărat. Povestea ei despre cum a devenit ambasadoare a festivalului Cannes Lions în România este atât de fascinantă și vei auzi ce înseamnă să crezi cu tărie în ceva și să nu lași niciun obstacol să-ți stea în cale.

Teodora Migdalovici este fondatoarea The Alternative School For Creative Thinking – unul din cele mai premiate Creative MBA din Europa de Est. Totodată, ea este și autoare premiată, speaker internațional, terapeut de brand atât pentru companii cât și pentru indivizi și de peste 16 ani creează noi generații de creativi.

Creativitatea nu are granițe și nu are identitate. Du-te în Africa să vezi în sărăcia cea mai lucie cât de creativi sunt oamenii ca să subziste și să se întâlnească și cu ziua de mâine. – Teodora Migdalovici

În episodul de azi – mult prea scurt aș zice eu pentru tot ce are Teodora de oferit – am vorbit despre cum a ajuns ea ambasadoarea festivalului Cannes Lions, determinarea și perseverența care au ajutat-o la fiecare pas, dar și despre ce înseamnă să fi un creativ autentic, importanța identității personale și nevoia de a fi informat și de a săpa pentru a descoperi insight-uri valoroase.

Și am o veste bună pentru voi. Vom face și partea a doua în curând așa că dacă vreți să aflați mai multe despre creativitate și cum o aplică Teodora, stați cu ochii pe episoadele următoare! 

Până atunci, abia aștept să aflu de la tine ce te-a impresionat la povestea Teodorei, cum te-a motivat și ce pași vei face tu în continuare pentru a face lucruri mari.

Ce poți afla din acest episod:

  • Cum a ajuns Teodora ambasadoare pentru Cannes Lions. (03:29)
  • Preconcepțiile despre România la începutul anilor 2000. (15:39)
  • Un principiu după care te poți ghida când ai între 20 și 30 de ani. (24:01)
  • Cele două categorii de oameni creativi. (37:06)
  • Câteva obiceiuri cheie ale creativilor de success. (38:28)
  • Creatorii adevărați știu să caute informații. (45:26)
  • Cum văd eu creativitatea. (48:02)

Conectează-te cu Teodora:

Resurse:

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.