05 Răzvan Dragoș: Viața nu are buton de edit

Acum 7 ani când m-am mutat la Cluj-Napoca am avut foarte mari emoții. Pe lângă faptul că începeam un nou capitol în viață, mi-am propus să fac ceva mai mult pe zona de blogging. Așa că am început să urmăresc bloggerii din Cluj.

Canalul preferat al comunității online din Cluj, pe vremea aceea, era Twitter (vă vine să credeți?). Oameni cu blog, oameni fără blog, oameni din media sau de marketing foloseau Twitter doar de dragul conversației. Poate chestia cea mai faină a fost că se vedea o comunitate frumoasă în Cluj. Și eu am vrut să fac parte din aceea comunitate. Așa că am început să intru în discuții, să particip la diferite evenimente și să scriu despre Cluj și alte subiecte apropiate din zona mea de interes.

Așa am reușit să-i cunosc și pe oamenii din spatele blogului tvdece.ro, Alina și Răzvan.

Doi oameni care m-au ajutat să merg mai departe în online, care m-au atenționat atunci când nu făceam ceva bine și care m-au susținut de fiecare dată.

Așa că în acest episod voi vorbi cu Răzvan.

În același timp sunt sigur că atunci când veți asculta acest episod veți afla câteva idei interesante pe care o să vreți să le dați mai departe.

Răzvan a lucrat în advertising o bună perioadă de timp iar acum e copywriter și lucrează alături de soția lui, Alina, la Hoha (o companie de evenimente sărite de pe fix, care de fapt se comportă ca și o agenție de wedding planning dar care funcționează ca o agenție de advertising – adică se lucrează pe brief).

 

Câteva idei pe care le-am scos din acest podcast:

Creativitatea trebuie să fie ca un burete. Trebuie să acumulezi cât mai multe informații din domenii diverse.

De aceea susțin ideea că oamenii care lucrează în orice domeniu creativ ar face bine să consume cât mai mult conținut divers, de la concerte la filme și cărți de tot felul. Ideile cele mai bune îți vin din locuri de unde nici nu-ți dai seama.

Nu e neapărat ca un brand să se arunce pe un trend nou doar pentru că-i nou.

Apropo despre articolul pe care l-am scris pe celălalt blog al meu legat de trendurile care pot să-ți omoare strategiile de marketing.

 

Ce vei afla în acest podcast?

  • despre campania Next Big Vlogger de la Coca Cola
  • dacă ești un marketer bun, găsești oportunități să vinzi oricărui target
  • despre cum își menține Răzvan creativitatea
  • cum l-a inspirat festivalul Electric Castle
  • despre storytelling

De asemenea nu uita că te poți abona la podcast și pe iTunes.

About the Author
Visual Marketer si Content Strategist la Bannersnack.

One comment on “05 Răzvan Dragoș: Viața nu are buton de edit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *