Primul panel de Q&A la GrowthCon 2023

În 26 mai am organizat prima ediție al conferinței GrowthCon în Cluj-Napoca.

A fost un eveniment de succes, la care au participat peste 250 de profesioniști din industria marketingului și a afacerilor.

Conferința a fost axată pe strategii și tactici de creștere a brandurilor, oferind participanților oportunitatea de a învăța de la specialiști experimentați. Au fost susținute prezentări și workshop-uri interactive, care au stârnit interesul și entuziasmul participanților.

Feedback-ul primit a fost extrem de pozitiv, iar mulți au cerut ca evenimentul să devină un eveniment la care să participe anual.

Așa că în acest episod de podcast poți să asculți înregistrarea de la prima sesiune de Q&A unde alături de Bogdan Cârlescu, Oana Mădălina Vasiu și Adelina Noge răspundem la întrebările oamenilor din sală.

A fost o discuție interactivă, cu multe insight-uri și lecții practice pentru orice profesionist de marketing sau antreprenor.

Dacă vrei să fii la zi cu ce întâmplă în spatele cortinei de la GrowthCon, fă bine și abonează-te la newsletterul nostru random pe care-l vom trimite ori de câte ori vom avea ceva de zis. https://growthcon.ro/

Sau urmărește-ne pe

Linkedin → https://www.linkedin.com/company/growthcon-ro

Youtube → https://www.youtube.com/@growthconcluj

About the Author
Content Strategist, Product Marketer la Creatopy și moderator Katai Podcast. Proiectele lui au fost publicate pe site-uri din domeniu precum Adweek, Content Marketing Institute sau Entrepreneur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.